INFO #Decemberglutenvrij


Wacht, secondje, waar ligt mijne Love Actually? Oh, hier. Of neen, The Holiday - ja, doen. Kijken, niet twijfelen, die afwas doet u morgen wel. Misschien When Harry Met Sally? Of een You've got mail'ke? Pakt anders Sleepless in Seattle. OF NEE, ne gaawe aawe While You Were Sleeping. Ja. Die wordt het. Als u evenwel net iets minder geneigd bent dan yours truly om voor de honderste keer een kwalitatief hoogstaand kerstpareltje op uw televisiescherm te aanschouwen deze maand (IK NIET, FOREVER IN DE KERSTMOOD MET FILMPJES EN LICHTJES EN SFEERTJES EN HAARDVUURTJES EN NOG MEER LICHTJES) en bijgevolg een andere bezigheid zoekt voor uw avonden, dan hebben wij, glutenvrije bloggers, iets voor u: #decemberglutenvrij.


Ons opzet is gelijkaardig aan dat van die adventkalenders waar u dagelijks een luikje opent en op die manier aftelt naar kerst (Life changing moment - dat werkt zó. Werkt dat zo, Julie? God, wat fijn dat u dat even toelicht. - Geen probleem, doe ik toch effe). Ik verwijs echter niet zo graag naar onze actie op die manier omdat er onvermijdelijk mensen teleurgesteld gaan zijn dat er hier geen chocolaatje bij komt kijken. En toch, dat aftelprincipe is het opzet. We tellen bovendien niet enkel af tot en met kerstavond, maar we gaan gewoon smoothly door tot aan het nieuwe jaar. You're so very welcome. Elke dag verschijnt er één blog van één van ons met als thema december. Morgen begint #decemberglutenvrij op ikbenglutenvrij en op die blog wordt er onderaan aangegeven wie er de volgende dag een postje zal schrijven - en zo gaat dat door tot 2016 (enter the nervous breakdown: 2016? Tijd en vliegen enal). U kan ons ook volgen via social media, aangezien u zo'n modern mondain wezen bent, met de hashtag #decemberglutenvrij.



Logo door Bakers & Fakers

De volgende straffe schrijvers wachten deze maand op uw bezoekje, in alfabetische volgorde:
  1. Beaufood
  2. Boeddamum
  3. Creatief glutenvrij
  4. Dayenne’s food blog
  5. De gezonde kok
  6. De glutenvrije man
  7. Foodless
  8. Gebaksjuwelier
  9. Glutenfree Amsterdam
  10. Glutenvrij hoort erbij
  11. Glutenvrij kookhoekje
  12. Glutenvrij reizen
  13. Glutenvrije blog
  14. Glutenvrije mama
  15. Glutenvrijers
  16. Home of comfort
  17. Ik ben glutenvrij
  18. Ik eet vrij
  19. Koos glutenloos
  20. Laurien is
  21. Lekker glutenvrij
  22. Mainly Marlot
  23. Mama en Emily
  24. Mijn serendipity
  25. Miss Glutenvrij
  26. Pinkpequena
  27. Stories of a coeliac
  28. Young and wild and glutenfree
  29. Your daily intake
En ohja, als u ons leest voor 21u 's avonds is er meer dan tijd genoeg om die films toch ook nog te bekijken. Geen zorgen, we've got your back.

Reacties